27 Nisan 2016 Çarşamba

Toplu E Posta ile Reklam Avantajları

TOPLU E –POSTA Gelişen teknoloji sayesin de türlü çeşitli programlar, kullanıcıyı rahatlatacak yönden çıkan yenilikler mühim ölçü de yer edinmiştir. günümüz de azı sitelerin,şirketlerin ya da telefon sim kart üreticilerin en büyük sıkıntılarından bir tanesi de işi kolaylaştıracak algoritma sistemleri yazma sorundur. Buna ihtiyaç şekilde toplu e – posta alternatifleri ortaya çıkmıştır.Toplu e – posta yönteminin tek amacı tek iletim şekilde adlandırdığımızın bir lahza da çoklu yönlendirme yapabilmekti. şu yönden ele alacak olursak işletmeler açısından pazarlama alanın da Amerika’ da % 65,dünya üstünde ise % 28 oranın da işlemler internet üzerinden yapılıyor.

 

internet üstünden en kusursuz iletişim yöntemlerinden biri olan e – posta ile pazarlama, internet sayesinde hedef alıcı kitlesine ulaşma anlamında pazarlamayı mühim noktaya getiren en ciddi yöntemlerden biridir.  toplu eposta yöntemi ile pazarlamadaki hedef müşterinin size ulaşmak için kaybettiği zamanı telafi etme açısından müşterileriniz ile direk iletişim kurmak ve yenilikleri güncel şekilde takip ettirmek ve haber vermek hem şirket açısından hem de müşteri memnuniyeti açısından lehine sonuçlar doğurmaktadır. Mükemmel bir icat aracı e - posta yöntemi sayesinde sonuçlara hızlı ulaşma,aşırı hızlı işlem yapma,ürün reklamı yanı dizi sürat ve sürat açısından kalitenizi bir üst seviyeye taşımanız demektir.

 

internet alanından gerçekleştirilen tüm pazarlama yöntemleriyle kıyaslandığından,toplu e – posta ile pazarlama olanağı en yüksek maddi girdisi (ROı-Return 10 ınvesment) oranına sahip yöntemlerin de en iyilerin başında yer alır. Toplu E- postanın avantajlarına bakacak olursak şöyle ifade edebiliriz. -sürat ve Kolaylık -Hedef kitle ile bire bir irtibat -çok daha büyük bir müşteri kitlesine ulaşma -Maddi yönden harcamalar da düşme -direk ulaşım -süre vasıtası ile kar Toplu e – posta baskı maaliyeti sebebi ile bakacak olursak tamamen kurtulmuş olursunuz ve büyük kitlelere çok aşırı düşük maliyetlerle ulaşmış oluyorsunuz. toplu eposta ile internetiniz olduğu sürece sınırsız e – posta gönderme olanağına sahip olmuş olursunuz.Ayrıca e – postanın sağladığı bir avantaj olarak iletme(forwarding) sayesin de mesajlarınız daha kısa süre de siz kullanıcılara ve müşterilerinize ışık hızında ulaşmış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder