19 Mart 2016 Cumartesi

Online Toplu E Posta Göndermek

TOPLU E –POSTA Gelişen teknoloji sayesin de çeşitli çeşitli programlar, kullanıcıyı rahatlatacak yönden çıkan yenilikler önemli ölçü de yer edinmiştir. Günümüz de azı sitelerin,şirketlerin veya telefon sim kart üreticilerin en büyük sorunlarından biri de işi kolaylaştıracak algoritma sistemleri yazma sorundur. Buna gereksinim olarak toplu e – posta yöntemleri ortaya çıkmıştır.Toplu e – posta yönteminin tek amacı tek iletim olarak adlandırdığımızın bir an da çoklu yönlendirme yapabilmekti. Şu yönden ele alacak olursak işletmeler açısından pazarlama alanın da Amerika’ da % 65,dünya üzerinde ise % 28 oranın da işlemler internet üzerinden yapılmaktadır.

 

İnternet üzerinden en kusursuz iletişim yöntemlerinden biri olan e – posta ile pazarlama, internet sayesinde hedef müşteri kitlesine ulaşma yönünde pazarlamayı önemli noktaya getiren en önemli yöntemlerden biridir. toplu eposta yöntemi ile pazarlamadaki hedef müşterinin size ulaşmak için kaybettiği zamanı telafi etme açısından müşterileriniz ile doğrudan iletişim kurmak ve yenilikleri güncel olarak takip ettirmek ve haber vermek hem şirket açısından hem de müşteri memnuniyeti açısından lehine sonuçlar doğurmaktadır. Mükemmel bir buluş aracı e - posta yöntemi sayesinde sonuçlara hızlı ulaşma,çok hızlı işlem yapma,ürün reklamı yanı sıra hız ve sürat açısından kalitenizi bir üst seviyeye taşımanız anlamına gelir.

 

İnternet alanından gerçekleştirilen tüm pazarlama yöntemleriyle kıyaslandığından,toplu e – posta ile pazarlama olanağı en yüksek maddi getirisi (ROI-Return On Invesment) oranına sahip yöntemlerin de en iyilerin başında yer alır. Toplu E- postanın avantajlarına bakacak olursak şöyle ifade edebiliriz. -Hız ve Kolaylık -Hedef kitle ile bire bir irtibat -Çok daha büyük bir müşteri kitlesine ulaşma -Maddi yönden masraflar da azalma -Doğrudan ulaşım -Zaman yönünden kar Toplu e – posta baskı maaliyeti yönünden bakacak olursak tamamen kurtulmuş olursunuz ve büyük kitlelere çok düşük maliyetlerle ulaşmış olursunuz. toplu eposta ile internetiniz olduğu sürece sınırsız e – posta gönderme olanağına sahip olmuş olursunuz.Ayrıca e – postanın sağladığı bir avantaj olarak iletme(forwarding) sayesin de mesajlarınız daha kısa süre de siz kullanıcılara ve müşterilerinize ışık hızında ulaşmış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder